Det slår aldrig fejl

Det regner når vi har udstilling i De Japanske Haver i Broby. I år dog afbrudt af sol og lunere temperaturer. Spøg til side. Lidt over 200 gæster kiggede forbi. Nogle med bonsai som vi kunne vejlede til en – forhåbentlig – glorværdig fremtid som bonsai.

Udstillingen

Udstillingens indhold står vi tre for. Det er Johnny Eslykke, Torben Pedersen og Morten Albek. Vi har stor glæde af at vise bonsai frem, og få en snak med de besøgende om både træerne, Dansk Bonsai Selskab og vores egen lille arbejdsgruppe. Som man altid kan besøge på vores workshops.

Tak til alle besøgende, som var med til at vi fik en god dag. Det var så niende år i træk vi udstillede bonsai i De Japanske Havers fine rammer. Næste år er der en slags 10års-jubilæum. Vi er ved at finde datoen, så vi kan glæde os i god tid.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close